Saint Gobain Tygon® A-60-G Chemical (Kimyasal) 18#

Saint Gobain Tygon® A-60-G Chemical (Kimyasal) 18#

Kategoriler:

 1.265,00 + KDV

Saint Gobain Tygon® A-60-G Chemical (Kimyasal) 18#

Açıklama

Saint Gobain Tygon® A-60-G Chemical (Kimyasal) Aktarma Hortumu

18#

Fiyat 1 (bir) metre için geçerlidir.

#18 Hortum Ölçüleri

Dış Çap: 11.1mm

İç Çap: 7.9mm

Et Kalınlığı Çapı: 1.6mm(her duvar)

Yüksek performanslı Kimyasal Aktarıma Özel Hortum

Saint-Gobain’in Tygon® A-60-G hortum sistemi, neopren, EPDM ve peristaltik pompalarda kullanılan diğer genel amaçlı hortumlardan çok daha üstün performans gösterecek şekilde tasarlanmış ve imal edilmiştir. Bu yüksek performanslı hortum asitlere ve alkalilere karşı dayanıklıdır. Çatlamadan veya bozulmadan -60°C ile 135°C arasındaki aşırı sıcaklıklara dayanabilir. Isıl yapışma özelliğine sahiptir ve kolay kullanım/ kurulum için bağlantı parçaları olmadan birleştirilebilir.

Tygon® A-60-G, 23°C’ta tam vakuma (29,9″ cıva) dayanacak standart vakum boyutlarına mevcuttur ve tipik kauçuk vakum hortumların aksine, yıllarca ısıya ve ozona maruz kaldıktan sonra çatlamaya ve yaşlanmaya karşı son derece dayanıklıdır. Bu hortum peristaltik pompalarınızın ömrünü uzatır.

Özel olarak kimyasal dağıtımı için formüle edilen Tygon® A-60-G hortumu, testten teste, uygulamadan uygulamaya gerçekleştirilen neopren, EPDM ve diğer genel amaçlı borulardan daha iyi performans gösterir. Yıllarca ısıya ve ozona maruz kaldıktan sonra zayıflamaz veya çatlamaz, endüstriyel ve kurumsal temizlik-kimyasal aktarım uygulamalarında daha uzun pompa ömrü sağlar.

Olağanüstü performans ve iş yerinde güvenilirlik için tasarlanan Tygon® A-60-G hortumları, -60°C ile 135°C arasındaki sıcaklıklara dayanır ve geniş bir sıcaklık aralığında tek bir malzemenin kullanılmasına olanak tanır. Isıl olarak kapatılabilir ve bağlantı parçaları olmadan birleştirilebilir. Ayrıca inorganik sıvılara (asitler ve bazlar) karşı mükemmel direnç sunar.

Peristaltik Pompa Uygulamalarında Eşsiz Ömür Peristaltik pompalar, endüstriyel ve kurumsal temizlik kimyasalı dağıtımı dahil olmak üzere çok çeşitli pazarlarda ve uygulamalarda kullanılır. Bu uygulamalar için ortak olan evrensel gereksinim, hortumların pompa silindirleri tarafından uygulanan sürekli yüksek eğilme yorgunluğuna dayanabilme yeteneğidir. Tygon® A-60-G hortumları, yüksek eğilme yorgunluğu mukavemeti sayesinde peristaltik pompa uygulamalarında hemen hemen tüm diğer genel hizmet hortumlarından daha uzun ömürlüdür ve daha iyi performans gösterir.

(Peristaltik pompa hortumları hakkında ek ayrıntılar için, www.processsystems.saint-gobain.com adresindeki kapsamlı Saint-Gobain Performans Plastikleri Peristaltik Pompa Boruları bölümüne bakın)

Saint-Gobain’in Tygon® A-60-G Chemical Özellikleri:

Üstün hava koşullarına dayanıklılık
Aşınmaya dayanıklı
Olağanüstü eğilme yorgunluğu direnci
Geniş sıcaklık aralığı ( -60°C ile 135°C )
Kauçuk hortumlara kıyasla düşük gaz geçirgenliği
Ozon (300 ppm) ve UV ışığına dayanıklı

Saint-Gobain’in Tygon® A-60-G Chemical Tipik Uygulama Alanları:

Sabun ve dezenfektan dağıtımı
Temizlik kimyasalı transferi
Kostik kimyasal dağıtımı
Kaplama ve aşındırma kimyasalları
Cam ve pencere yıkama sistemleri
Vakum pompaları